Rak

Znak koji uvek ima zamerke kao niko drugi je Rak. Neraspoloženi Rak ne može da pomogne svojim promenama raspoloženja koje dolaze i odlaze. Ako osećaju da ih je neko iskoristio ili se poigrao sa njihovom osetljivom prirodom, onda nikada nećete moći da zamislite bes poput njegovog.

Foto: Profimedia

 

Ovan

Ako je ikada postojao znak koji je osvetoljubiv, to je Ovan, jer kada jednom oseti da ste ga omalovažavali, može da se potrudi da se osećate "jadno". Dakle, možda biste želeli dva puta da razmislite pre nego što iznervirate kolegu ili šefa koji je slučajno Ovan. Možete očekivati žestoku svađu i reči koji će vas povrediti.

Foto: Profimedia

 

Škorpija

Poznata da gađa slabe tačke, Škorpija je jedan od znakova koji ne želite da prevarite. NJihova prikrivena taktika bi vas osramotila i vratiće vam onda kada se najmanje budete nadali. Pošto ih je teško pročitati, nikad ne znate šta smišljaju da vas dovedu do vašeg pada.

Foto: Profimedia

 

Blizanci

Ovaj horoskopski znak može izgledati ljubazno, ali iako želi da se iskupi nakon svađe, možda nikada neće zaboraviti način na koji ste mu naneli nepravdu. Dakle, možda ćete se suočiti sa bolnim primedbama i neprijatnim pogledima, a vrlo teško ćete uspeti u tome da Blizanac zaboravi vaše greške.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".