Ovaj egzibicionista (46) je ubijen proteklog vikenda na plaži La Mama na Liona.

Sedamdesetogodišnji nudista, ubica, navodno se naljutio na čoveka koji je izvikivao uvrede posetiocima plaže, a zatim je počeo da se zadovoljava dok je zurio u drugu ženu, saopštila je francuska policija.

Nakon što su se svađe i razmene uvreda, stariji kupač je izvukao lovačku pušku iz svog ranca i ispalio "najmanje tri hica“, od kojih je jedan pogodio 46-godišnjaka u grudi.

Poznati kanal Frans 3 kasnije je preneo da je strelac strastveni lovac koji je imao dozvolu za vatreno oružje, iako je bilo nejasno zašto je odneo pušku na plažu.

Foto: Vikipedija

 

Pripadnici policije koji su stigli na lice mesta ubrzo nakon pucnjave saopštilili su da se napadač predao bez otpora i priznao da je pucao.

Podsetimo, plaža La Mama je zvanično određena za naturističku upotrebu 2007. godine, čime je ojačana reputacija Francuske kao destinacije broj jedan za naturiste širom sveta, a stotine kupača uživalo je u suncu u subotu ujutro u vreme pucnjave.

Ubica su u subotu uveče pregledali lekari kako bi utvrdili da li njegove godine mogu da predstavljaju problem prilikom privođenja, ali je proglašen pravno sposobnim i pritvorem.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".