Jelena je muzikom počela da se bavi sa samo 13 godina i bila je najmlađa Zvezda Granda. NJena karijera je prekinuta kada joj je umro otac koji je bio Jelenina velika podrška.

Foto: Printskrin Jutjub/ Grand Koktel Tv Grand

 

Jelena je počela da radi na sebi, da vežba, snima nove pesme kako bi se u pravom sjaju vratila na scenu, a onda se desila strašna tragdija. Svoj poslednji intervju imala je u emsiji "Ekskluziv" kada je pričala o planovima.

"Moji roditelji su iz Novog Pazara. Osećaj je divan vratiti se ovde, jako sam srećna što sam ovde, jako se radujem tome. Moj suprug je poznato ime u studiju, radili smo pesme", rekla je tada Jelena i dodala:

Foto: N. Skenderija/Fejsbuk

 

"Porede me sa Cecom, ja se trudim da ne kopiram nju, nego da izgradim svoj stil. 15 godina nisam bila u Novom Pazaru, izgubila sam oca, ali negde izgubiš, ali ti Bog nadomesti sve. Ja sam se u međuvremenu udala, dobila ćerkicu i na inicijativu svog supruga sam se vratila na estradu. Zajedno sa svojim suprugom krčim put ka vrhu. Ja sam na ivici suza, život je za borce, ili si lav ili te nema. Ja sam bila vezana za tatu, znam koliko je voleo moje pevanje. Gde god da je, znam da je srećan. Sada kada sam se vratila na scenu nemam nameru da se povučem. Moj suprug je kompozitor i aranžer, zajedno smo radili u studiju. Jako puno pesama smo uradili on i ja", rekla je tada tragično nastradala Jelena Marjanović.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".