OVAN

Ovnovi imaju prelepe oči, zdravu gustu kosu i glas koji vas može naterati da se zaljubite čak i ako ste ih samo čuli preko telefona, niste se ni videli uživo. Zanimljivo je da ove osobe često imaju savršeno simetrične crte lica, gotovo "matematički", a što je nešto što drugima nikako ne promiče i čini ih još privlačnijim.

Foto: Profimedia

 

BLIZANCI

Blizanci imaju veselu  i poletnu prirodu, a neretko im se pripiduje da su površni i nezainteresovani za dublje odnose. Ali prijatelji i kolege im sve opraštaju, u bukvalnom smislu im sve "prolazi na lepe oči". Blizanci znaju kako pravilno da istaknu svoje prirodne adute savršenom frizurom, odličnim stilom i manirima. Toliko su opsednuti sopstvenim izgledom, da se često zaljubljuju samo u sebe, baš poput Narcisa.

RAK

Rakovi spadaju u najlepše bebe, a najčešće ih lepota prati i kad odrastu. Imaju pravilne crte lica, zelene ili plave prodorne oči i senzualne usne. Jedina mana im je stil! Najčešće su lišeni ukusa i ne umeju odećom da naglase svoje prirodne adute. Ovo je lekcija koju bi mogli da nauče od Blizanaca.

Foto: Profimedia

 

LAV

Lavovi su lepi i u odeći i bez nje. Ako vidite ženu koju krasi fenomenalan stas, zategnuto telo sa dovoljno naglašenim oblinama da izgleda ženstveno, kao i bujna kosa - ovo je verovatno Lavica. I muškarci rođeni u ovom znaku takođe su veoma atraktivni. NJihova velika sreća jeste i što skoro nikada nemaju problema sa viškom kilograma, a bogami ne pate ni od skromnosti i manjka samopouzdanja. Smatraju da na celom svetu nema lepših i pametnijih od njih. 

Foto: Profimedia

 

ŠKORPIJA

Škorpije su jednostavno magnetski privlačne. Čak i ako imaju užasnu frizuru i kosu kao slama, neprivlačno telo i piskutav glas, one su u stanju da na neki neverovatan način ubede druge u svoju izuzetnu lepotu. Za razliku od muškaraca, žene Škorpije su u stanju da se izbore sa svojim nedostacima tako lako, kao da su rođeni stilisti. Svi trikovi su u njihovom rukavu, od toga kako da koriste osvetljenje u prostoriji, da odaberu šminku koja im najviše pristaje, pa do toga da čak i najnekvalitetniju kosu oblikuju u top modernu frizuru.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".