Kada su u pitanju naše zvezde, minimalne zahteve, očekivano, ima Dragana Mirković, koja u svom bekstejdžu mora da ima samo vodu, baš kao i njene kolege iz "Leksington benda".

Foto: ATA images

 

Jedna od najskromnijih je i Svetlana Ceca Ražnatović.

- Imam rajder-listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali što se tiče moje lične rajder-liste, da sad ja nešto posebno zahtevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više - izjavila svojevremeno folk diva.

Foto: Igor Marinković

 

Kako bi posle nastupa povratila snagu, pored osveženja, Lepa Brena od organizatora traži i voće.

- Jednostavno, volim da se najedem svežih voćki. Nema ono koje posebno preferiram, voće je puno vitamina i minerala, tako da mi ni u kom slučaju ne može naškoditi - otkrila je Brena jednom prilikom.

Foto: ATA images

 

Za razliku od njih Jelena Karleuša je zahtevnija. Ona je 2012. godine privukla veliku pažnju svojim spiskom zahteva za nastup na festivalu u Vrnjačkoj Banji.

Od organizatora JK je tražila neprskane jabuke, svetski poznatu flaširanu vodu, grickalice bez glutena, ali i papagaja. Jelena je i za svoju garderobu imala posebne uslove, pa je tako zahtevala da soba u kojoj se presvlači nema prozore i da ispred njenih vrata ima obezbeđen parking. Ali ono što Karleuša uvek očekuje to je obezbeđenje.

Foto: ATA images

 

Seka Aleksić ima rajder listu za velike koncerte poput Arene. - Ono što želim je negazirana voda na sobnoj temperaturi, što je potpuno normalno zbog grla i glasnica. Ono više od te vode, za koju tražim da je negazirana i da nije hladna, a podvučeno je crvenom olovkom, jeste da se u bekstejdžu ne puši. Znači cigarete - no! - rekla je Seka u jednoj emisiji.

Skroman u svojim zahtevima je i Aca Lukas kada ide na gostovanja. On samo traži dobar smeštaj, baš kao i Tanja Savić, koja, kada gostuje u Beču, najčešće traži da bude smeštena u hotelu "Hilton".

Foto: V. Danilov

 

DŽenan Lončarević je tražio da ga po silasku s bine na koncertu na Tašmajdanu čekaju voda, čokoladne bananice i knedle sa šljivama i kremom, piše "Kurir".

Zorica Brunclik i Miroslav Ilić traže da probaju tradicionalna jela kraja u kojem gostuju, a prilikom jednog koncerta u Makedoniji njihov zahtev su bile paprike.

BONUS GALERIJA: Lepa Brena - koncerti

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".