Srpska voditeljka, manekenka i glumica Nina Seničar (36) slovi za jednu od najlepših Srpkinja.

S obzirom na to da tako besprekorno izgleda, misle da ova prelepa Novosađanka, dane provodi uvek u salonu, ali istina je potpuno drugačija.

"Iskreno, retko idem na tretmane. Nemam živaca da sedim po salonima, mada bi verovatno trebalo da počnem da se raspitujem šta je najefikasnije. Volim dobru masažu, jaku, sportsku", otkrila je za "Story".

Foto: Profimedia

 

 

Nina najviše voli kako kaže da se neguje kod kuće, a ističe da preferira prirodne maske i pilinge:

"Nikada ne idem na spavanje pre nego što detaljno očistim i hidriram lice i nekoliko puta nedeljno koristim prirodne pilinge i maske", rekla je lepa manekenka za magazin "Lena".

Veoma vodi računa o zaštiti kože od sunčevog zračenja:

"Otkad živim u Los Anđelesu, od sunca svakodnevno `bežim`. Nemam osetljivu kožu, ali ni sunce nije ono što je nekada bilo, pa zato moramo mnogo više da pazimo. Već neko vreme, pored uobičajenih krema s visokim zaštitnim faktorom, koristim korektor u stiku sa faktorom 30. Uvek ga imam u tašni, jer je vrlo praktičan i efikasan", izjavila je jednom prilikom.

Otkrila je i kako održava savršenu figuru i kako se hrani.

"Svaki dan počinjem smutijem od povrća, koji ima 13 sastojaka. Volim `pravu` hranu - ribu, jaja, povrće, voće... Dobro jedem tri puta dnevno i ne preskačem obroke, pa zato nikada nemam napade gladi niti potrebu da nešto grickam. Mada, iskreno, otkad sam prešla tridesetu, primećujem da je mnogo teže ostati u top-formi", rekla je jednom prilikom.

Foto: Profimedia

 

 

Međutim, Nina je otkrila da redovno vežba, tačnije svaki dan, te da vitku liniju duguje redovnoj fizičkoj aktivnosti:

"Svakog dana, bez obzira na to gde se nalazim. Treniram čak i kad sam na odmoru. Jednostavno, to je moj način života, nešto što mi daje elan i energiju", izjavila je Nina.

(Stil)

BONUS VIDEO:

Zavirite u ormar Jelene Karleuše

 

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".