Jelena Beba Balašević, ćerka Đorđa Balaševića oglasila se na Fejsbuku i pričala je o izjavi koja se pojavila u medijima, kako je njen otac umro od srca i da je za to kriva genetika pošto je i njegov otac isto skončao.

Beba je to demantovala, a ponajviše joj je zasmetalo što se njen deda spominje "kao genetika". 

- Rok kritičar izjavi za novine da je "Đole umro od srca i da je to genetika, jer je i njegov otac umro od srca." Nije. Kratko i jasno: nije - započela je Beba i nastavila:

Foto: Nenad Karlić

 

- Moj dobri deda Jova nije otišao od srca, ali već mi je previše nelagodno da pričam javno o bilo čijem zdravstvenom stanju, pa makar i od nekog svog. Više od toga bi mi bilo nelagodno jedino da to radim za novine, samouvereno iznoseći nagađanja kao činjenice, ne bih li se osetila važnom - istakla je Đoletova ćerka i potom iznela i detalje:

- Deda Jova je bio super lik. Dobar čovek, vredan, mudar, govorio je nekoliko jezika i brinuo o svojoj porodici. Nije zaslužio da se spominje u javnosti samo kao ''genetika''. Pritom netačno. Ako je dobrota nasledna, onda bi se možda nekako i mogla prošvercovati ''genetika'' u priču, jer je moj tata definitivno bio to. I nije ni važno da li je ''umro od srca''... Važno je da je živeo od srca - poentirala je Beba.

BONUS GALERIJA: Đorđe Balašević - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".