Naime, Jelena Đoković je uživala u mladalačkoj ljubavi sa Ivanom Bjelicom Giletom, koji je, takođe, bio teniser. Međutim, njihova veza nije dugo potrajala, navodno, jer su bili nezreli.

Sa druge strane, ubrzo je uplovila u vezu sa Novakom, a u braku uživaju već 13 godina. Posle decenije i po zajedničkog života i ljubavi, javnost više i ne može da ih zamisli jedno bez drugog.

Foto:ATA images

 

 

Dok se Jelena zabavljala sa Ivanom, Nole je uživao sa di džej Lejdi Li, odnosno Lidijom Popović koju su neretko nazivali srpskom DŽej Lo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

 

Sa druge strane, Ivan danas ima 38. godina i nije aktivno nastavio da se bavi tenisom. Mediji su na njega skoro i zaboravili, dok nije počeo pre nekoliko godina da se zabavlja sa glumicom Hristinom Popović koja, osim umetničkog, neguje i sportski duh.

Foto: ATA images

 

 

O ovom odnosu nikada nije javno govorio, a ni ta ljubav nije mnogo potrajala. Glumica je 2018. godine izbisrala sve zajedničke fotografije sa Ivanom, te je postalo i više nego jasno da su se razišli.

- Da bi jedan odnos opstao, važna su zajednička interesovanja, kao i vrednosti kojima se kroz život vodimo. Ali ja sam duduk po tom pitanju. Očigledno slabo kapiram sve na tu temu, govorila je tada glumica.

Ali, izgleda da tada emocije nisu prestale, pa su njihovoj vezi kako se spekulisalo, posle nekoliko meseci dali još jednu šansu.

(Stil)

BONUS GALERIJA: Jelena i Novak Đoković fondacija

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".