Tada mlada studentkinja iz Novog Sada, a danas fitnes instruktorka i košarkaš venčali su se u Crkvi Svetog Nikole u Sremskim Karlovcima 23.maja 2009. godine i tako krunisali svoju tri i po godine dugu vezu.

Mlada je tada blistala u sedmom mesecu trudnoće, a na sebi je nosila venčanicu kreatora Darka Kostića.

Foto: D. Žarković

 

 

Mladenci su organizvali  spektakularno veselje za mnogobrojnu rodbinu i prijatelje koji su došli da sa njima podele radost. 

Među brojnim zvanicama bili su legenda srpske košarke i selektor, pokojni Duda Ivković, kao i Darkovi saigrači poput Nenada Krstića, Mileta Ilića, Željka Rebrače i Nemanje Aleksandrova.

Veselju je prisustvovao i Španac Mark Gasol, brat Pao Gasola. Mlađi od braće Gasol je tada isprobao sve ono najbolje što Srbija može da ponudi, ipak najviše mu se svidela rakija, pa je tako i nastala čuvena slika sa čuturom ili u narodu poznatom kao buklija.

Foto: Printskrin Instagram/edinenciklopedija

 

Kada je venčanje već bilo u toku, u crkvu su stigli Marko Jarić i njegova tadašnja supruga, brazilski top model Adrijana Lima.

Nakon crkvenog venčanja slavlje je nastavljeno u jednom od objekata novosadske pivnice, a zvezda večeri kako su pisale Večernje Novosti bila je upravo Adrijana Lima koja je tada bila u trećem mesecu trudnoće.

Slavna manekenka uživala je u srpskoj kuhinji i veselila se zajedno sa Anom Bekutom koja je pevala na svadbi slavnog košarkaša.

Slike sa svadbe Darka Miličića i Zorane Markuš možete pogledati ovde:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".