Suzana Perović bila je jedna od najpoželjnijih i najpopularnijih pevačica tokom osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka na ovim prostorima. Snimila je dva albuma sa grupom “Aska”, a potom je 1986. započela samostalnu pevačku karijeru.

Nizala je hitove, pojavila se u filmu “Tesna koža 2”, mnogim muškarcima je bila tiha patnja, a onda se sve u trenu promenilo.

 

 

Suzanina karijera doživela je propast već polovinom devedsetih godina kada je rešila da se povuče sa javne scene i posveti se porodici. Suzana se udala za estradnog menadžera Vladimira Vladu Perovića sa kojim ima dvoje dece, sina Nikolu i ćerku Dajanu.

Suzana se ponovo se našla u centru medijske pažnje 2013. godine kada je ušla u rijaliti šou “Farma 5”. Dok je učestvovala u rijaliti, njen sin Nikola ležao je u zatvoru, o čemu su naširoko pisali domaći mediji. On je 2013. godine sa još šestoricom momaka osuđen zbog pljačke pumpe, ali i zbog ometanja javnog reda i mira. Nakon izlaska iz zatvora našao se na poternici, jer je dugo bio nedostupan nadležnim organima, a prethodno je počinio teško krivično delo.

 

 

Pevačicinim nedaćama tu nije bio kraj. Ona je 2018. godine ušla u rijaliti šou “Zadruga 2”, gde je otpočela romansu sa Mikijem Đuričićem.

- Suzana je uvek bila dobra vila i dobar čovek… Miki je ekstra faca i vrhunski kuvar, a i u filmu se glumci ljube, pa to nije ništa ozbiljno. Ja doživljavam rijaliti kao jedan film. Moja Suzi je super - rekao je za "Pink.rs" Suzanin suprug Vlada na konto ove veze pre dve godine.

Osim što je javno varala muža, ona je doživela i to da bude žrtva fizičkog nasilja u rijalitiju. Đuričić je Suzani opalio šamar tokom svađe, a pevačicu Nadeždu Biljić je tukao štakama, zbog čega je osuđen na osam meseci kućnog zatvora.

 

 

Niz nevolja nije stao za Perovićku ni tada. U februaru ove godine osvanula je vest da je njen sin Nikola Perović upucan u sačekuši. Međutim, mediji su kasnije pisali da je Nikola, navodno, nakon žestoke porodične svađe pucao sebi u butinu.

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Jelena Tinska

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".