U odgoju glumca kojeg je publika zavolela kroz ulogu golmana Jakše u filmu /seriji "Montevideo, Bog te video" učestvovala je i starija sestra Andrije Kuzmanovića.

Foto: Igor Marinković

 

Dramski umetnik, koji od popularnog projekta niže uloge, dugo je živeo u velikoj zajednici, koju su činili njegovi roditelji, baka, tetka Olivera i njene dve ćerke Simona i Kristina. Starija Simona oduvek je imala veliki uticaj na umetnika i do danas se to nije mnogo promenilo. 

- Odrastao sam blažen među ženama, kako dođem kući skinem trenerku i samo izađem iz toga jer sam znao da će neko sigurno to da pokupi, ako ne baka, onda, mama, ako ne mama, onda tetka ili sestra koja je 11 godina starija. Ona me je povijala kada sam bio mali. Uz nju sam imao brže zdravije odrastanje, učila je sa mnom, uvek je bila ozbiljna glava. Ona recimo dosta subjektivno posmatra ovo čime se bavim, nikada joj ništa nije valjalo. Bukvalno me iskalemi ostavi me kao biljku sa zavojima, što mi je u poslu dalo energiju da radim bolje. Skoro mi je rekla: " Mogu ti reći, sad si mi već ok" - kazao je glumac, koji ne krije da mu život sa sestrama, tetkom, u velikoj zajednici, sada kada ima svoj stan, veoma nedostaje.

Foto: Igor Marinković

 

- Baš zato što sam iz mnogobrojne porodice sada kada živim sam osećam neku prazninu, usamljen sam. Iako imam svoj stan, uvek pobegnem kod mame. Tamo mi je najlepše, zamiriše mi  podseti me na staru priču - zaključio je on.

Foto:

 

Sestra Andrije Kuzmanovića u najvećoj meri je zaslužna za to kakav je on danas čovek i kakav odnos ima prema damama. On tvrdi da nije mekši već samo zreliji i pripremljeniji.

(Stori)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".