Putin se u Teheranu sastao sa iranskim predsednikom Ebrahimom Raisijem i turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom. On se u utorak sastao i sa iranskim vrhovnim vođom ajatolahom Hamneijem, prenosi iranska državna novinska agencija IRNA.

"Veoma sam zadovoljan što sam na gostoljubivom iranskom tlu... Možemo se pohvaliti rekordnim ciframa u pogledu rasta trgovine", rekao je Putin na bilateralnom sastanku sa Raisijem.

Međutim, prethodno su svi motrili momenat kada je lider Moskve tek stigao.

I dok je britanski medij "Dejli mejl" iskoristio ovu priliku da na snimku gde se vidi izlazak Putina iz aviona na aerodromu u Teheranu, ukaže na to da "predsednik Rusije ne može da hoda", svima su promakla važna dva detalja!

Čim je Putin izašao iz aviona i prišao odboru dobrodošlice da se pozdravi, oko njega su budno motrili njegovi telohranitelji. Putin već tokom razgovora tada otkopčava dugme na sakou, a čim je krenuo ka crnoj limuzini, obezbeđenje ga je okružilo sa svih strana. U momentu kada se vrata otvaraju i Putin kreće da ulazi u automobil, telohranitelj zaklanja pogled na ruskog predsednika, ali se u jednom veoma kratkom trenutku vidi da je predsednik Rusije ušao u automobil bez sakoa. To znači da ga je iz nekog razloga skinuo u par sekundi dok je stajao zaklonjen telohraniteljima, a prethodno olakšao ovaj postupak kada je otkopčao dugme.

I to nije ono najčudnije. Istog trenutka kada se vrata automobila za Putinom zatvaraju, a obezbeđenje i dalje stražari okolo, jedan od muškaraca iz njegove pratnje hitro prilazi mestu gde je Putin ušao u kola i počinje da temeljno briše kvaku (naizgled vlažnom maramicom) koju je predsednik Rusije prethodno dotakao!

(Mondo)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".