"Zadruga 5", najgledaniji rijaliti do sada, bio je prepun dešavanja, a najviše pažnje svakako je izazvao krah braka Dalile i Dejana Dragojevića. Dejan je iz rijalitija izašao kao pobednik, Dalila kao drugoplasirana, ali se istovremeno ona susreće sa brojnim kritikama i uvredama na svoj račun.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

 

Pevačica Ana Nikolić želela je da podrži Dalilu Dragojević i preko portala Pink.rs joj uputi poruku.

- Ja sam joj poslala jednu poruku podrške u smislu da naravno ne negiram da je napravila grešku, veliku grešku. U tom smislu je ne podržavam. Ali u svakom drugom smislu je podržavam zato što je ovo samo trenutno opsena. Situacija tako samo deluje. Ako se malo začeprka po površini, videćemo da nije sve baš tako. Ona možda jeste pogrešila, ona direktno i otvoreno ide glavom kroz zid, nije proračunata, na način na koji je bio i ostao njen bivši muž - rekla je Ana Nikolić za Pink.rs, pa dodala:

- Tako da, moje pitanje za nju je gde je pronalazila snagu kada je prolazila kroz sve ono što jeste, jer ja mogu da zamislim kroz šta je sve prošla jer sam ja neko ko je bio i na vrhu i na dnu i sve tako u krug. Zaista, ono bi malo ljudi uspelo da izdrži sve ono što je ona. Samo se nadam da je neće stići posttraumatski sindrom, što bi rekao Kristijan. Jer zaista je bilo strašno! U nekim trenucima je bilo strašno. Eto, moje pitanje za nju je gde je pronalazila snagu i kako to žene nađu snagu.

Foto: ATA images

 

 

A sada je Dalila odgovorila pevačici i zahvalila se na rečima koje joj je uputila.

-Zahvaljujem se Ani što mi je pružila podršku i razumela me. A što se tiče toga gde sam pronalazila snagu, pa iskreno, uvek sam davala sve od sebe da se izvučem iz situacije. Jer hvatala sam sebe u momentima da me hvata depresija. Ali onda vidim druge ljude da se spremaju za emisiju i da nikog i ne interesuje što ja ležim tu, rekla je ona.

Foto: ATA images

 

 

-Onda kažem sebi "Zašto da ležim tu? Treba da se izdignem jer od tih ljudi, kad izađem napolje, skoro niko neće biti tu. I tako sam sama sebi davala snagu da budem bolje. Ali ta neka moja borba i sve, skupljala sam sve u sebi i činilo mi se da se nikad neće završiti. A što se tiče toga da li će me stići sve, zato se i trudim da ne budem sama nikad. Da se krećem i ne budem sama bez drugarice, bez druga, mislim da bi me tada stiglo sve. Toga sam se najviše plašila. Hvala na podršci, mnogo mi znači, završila je Dalila.

BONUS VIDEO:

Jovani Jeremić majstori dobacuju na ulici

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".