Davne 2009. godine, Vladimir Arsić Arsa odneo je pobedu u tadašnjem najpopularnijem rijaliti šou program “Veliki Brat“. NJegovo ponašanje tokom samog rijalitija bilo je veoma zapaženo i dosta se pričalo o njemu, te je stoga odneo novčanu nagradu od 100.000 evra.

Foto: Printskrin Jutjub/ Man Milver

 

 

NJegovo rijaliti učešće, pored svih zanimljivosti i smešnih izlaganja, obeležilo je i njegovo slobodno ponašanje, tj. intiman odnos, koji se desio u sred zime, tokom hladnih dana na bazenu sa Danicom Kordić.

Foto: Printskrin Jutjub/elpeđolino

 

 

Nakon toga i same pobede, 100.000 evra Arsa je odneo u svoje rodno Užice, gde se povukao iz medija i kratko vreme vozio taksi. Tim poslom se nije dugo bavio, već se odlučio da snimi duet sa Milicom Majstorović i da se bavi muzikom, ali ne kao pevač, već kao di džej. Zahvaljujući poslu di džeja, putovao je po raznim zemljama, gde je upoznao i svoju suprugu Sandru koja dolazi iz Slovenije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Arsic (@arsaloco10)

 

Još 2013. godine pobednik rijalitija i Sandra su se upoznali na budvanskoj plaži Ploće, gde je on radio kao di džej, a osim zarade, na toj turneji je pronašao i ljubav. Arsić i njegova izabranica izuzetno vole putovanja, a te slike podele često na svojim društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Arsic (@arsaloco10)

 

Pobednik rijalitija i njegova izabranica, uživaju u skladnom braku u kom imaju troje dece,  sina Andreja i ćerku Atinu, a prošle godine na svet je došao još jedan sin, kome su se odlučili da daju ime Vuk.

Vladimir se izuzetno fokusirao na svoju porodicu i posao di džeja, te je stoga još 2009. godine na rijaliti učešće stavio tačku.

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša zarobljena u vodi

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".