Čola je otkrio kakav je otac svojim ćerkama Uni i Lari, a prisetio se jednog neobičnog događaja koji se dogodio u Makarskoj.

- Pa vole me i slušaju, mogu reći. Mamu moraju, ali meni uvek malo sa nekim podozrivim... uvek je tu i neka lova možda da se malo pridodaje, uvek je tu tata malo darežljiviji... - iskren je Čolić.

Foto: D.Mišić

 

- Teško je s medijima se boriti, mada ja nemam loša iskustva vezano za medije, nisam u nekom velikom problemu, tu i tamo bude malo zajedljivo tako da ne možeš tu ništa, ali kad su deca u pitanju, onda možda i reaguješ malo i tako. Oni nisu krivi što se tata bavi javnim poslom pa su uvek ''ćerke Zdravka Čolića...'' dok one još malo ne napreduju, dok ne odrastu. Tako da tu moraš reagovati, a ovo ostalo ja sam navikao, nema toga što mene može izbaciti iz ravnoteže - priznao je pevač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

U 55 godina Čolićeve karijere bilo je trenutaka za pamćenje, a prisetio se jednog incidenta u Makarskoj kada mu je obožavateljka preko terase ušla u sobu.

- Ja se uvek sećam Makarske, kad je popodne, upravo ovako kao sad pred koncert, žena koja je na osmom spratu preskočila ogradu i ulazi u moju sobu u hotelu, i ti si frapiran, otkud ona, mogla je pasti dole, poginuti, tako da svašta je bilo, ali to mi je ostalo kao slika negde predveče, neko ulazi preko balkona. Ali svašta je bilo, duga je karijera pa je bila svakakvih događaja - rekao je Zdravko.

BONUS GALERIJA: Zdravko Čolić - muzički velikan, miljenik svih generacija

(Dnevnik.hr)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".