Melvil je, kako se navodi,  u prvi plan stavio principe kojih su se držala obojica slavnih sportista. Znamo da Novak Đoković ne želi da se vakciniše, zbog toga nije igrao na Australijan openu, Majamiju, Indijan Velsu, a verovatno neće ni na predstojećem Ju Es openu.

- Dve sportske ikone. Dve različite epohe. Međutim, postoji jedna velika sličnost između Muhameda Alija i Novaka Đokovića. Oni su se držali svojih principa čak i kada je svet pokušao da ih zatvori. Obojica su postali veći od svog sporta, a to su učinili hrabrošću kada su se našli pod "paljbom" javnosti - napisao je Melvil, koji je ludirao na to što je Đokoviću zabranjeno igranje na Australijan openu, a po svemu sudeći to mu sledi i kada je u pitanju Ju Es open.

Foto: Profimedia

 

Podsetimo, Muhamed Ali, jedan od najvećih boksera svih vremena, svojevremeno je odbio da ide u američku vojsku i ode u rat u Vijetnamu. Zbog toga ga je Amerika suspendovala na tri i po godine.

Na Melvilov stav reagovalo je mnogo pratilaca na Tviteru, među njima i jedan od najboljih američkih atletičara svih vremena Majkl DŽonson. NJegov stan je sve rekao, Novak mu baš i nije drag.

- Sr**e! 

 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".