Pevačica Jelena Karleuša poznata je kao ljubitelj i zaštnik životinja, a to je upravo i dokazala usvojivši napuštenog psa.

Karleuša je kako je sama navela na jednoj od stranica za usvajanje životinja pronašla napuštenog psa koji je bio izbačen na ulicu, a nakon toga se odmah angažovala kako bi ga zbrinula i usvojila.

Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku sa psom nakon udomljavanja, ali i slike kako je malena životinja izgledala pre nego što su ga spasili sa deponije.

 

 

-Bio je odbačen, izbačen na ulicu, nađen u teškom stanju na deponiji u raspaloj fotelji. Dobri ljudi su ga spasili i objavili slike, ošišali, okupali, lečili kod veterinara. Onda se javila jedna čudna plava žena sa željom da ga usvoji. I nečiji život se od današnjeg dana pretvara u bajku. USVAJAJTE ŽIVOTINJE, VOLITE ŽIVOTINJE! POMOZITE ŽIVOTINJAMA!
Ps(a oni koji su ga izbacili na ulicu i terali sa kapije kad se vratio… neka gledaju… kako ovaj pas živi od sada bolje od njih. Nisu ni zaslužili bolje), napisala je pevačica ispod objave na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša zarobljena u vodi

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".