Astrolozi su naveli četiri znaka Zodijaka pod kojima se rađaju najnepodnošljiviji muškarci! Sa njima je bolje da ne započinjete zajednički život, pošto će u slučaju raskida ne samo da vas blate, već će se postarati i da im život pretvore u pakao!

Foto: Profimedia

 

 

Blizanci

Ako je on kriv za raskid, onda će ovaj horoskopski znak pokušati da nestane iz vašeg života brzo i bez velike gužve. Ponekad se i ne trudi da objasni razloge zašto se odnos raspao - on odlazi ćutke, odlučno i beskompromisno. Što je dvostruko uvredljivo za ženu koja ništa ne sumnja. U slučaju da je odlučila da sa nekim izgradi novu vezu, bivši muž će povezati sve veze kako bi je ostavio bez para. Čak i da nije bilo stvarne izdaje.

Vaga

Muškarac Vaga je ljubazna, odgovorna i poštena osoba. Svaki problem pokušava da reši mirnim putem. Ali nevolja je u tome što mu je izuzetno teško da se odluči na poslednji korak i raskid. Kolebaće se dugo i iscrpljivati vas i taman kad pomislite da ste sve izgladili, okrenuće se i otići. Povratka nema.

Škorpija

Ovog muškarca vam je nebo jasno poslalo kao kaznu za prošle grehe. Jer život sa Škorpijom nikada nije gladak, ujednačen i srećan. Sve je dobro dok je zaljubljen, ali kad je tome kraj, odmah pronalazi rezervu. A sve će učiniti da izgleda kao da je žena kriva za raskid. Na sve načine će pokušati ne samo da je unizi pred drugima, već i da je finansijski uništi.

Rakovi

Glavni problem kod Rakova je što se "zalepe" za partnera do granice gušenja. Ako odluči da mu najviše odgovarate, nikada vas neće ostaviti. Ali, ako ste vi krivi za raskid, neumoljiv je. Sva ona fina i suprtilna osećanja, sva nežnost koju vam je nesebično davao će nestati u trenu i pokazaće se u najgorem svetlu.

BONUS VIDEO:

NAPRAVITE LEŽERNE PLETENICE: Idealna frizura za letnje dane

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".