Povodom Miljaninog povratka oglasile su se i komšije iz Niša i prokomentarisale šta misle o porodici Kulić.

Jedna od  komšinica otkrila je da je njihov privatni život nalik rijalitiju i da su česte Miljanine svađe sa majkom Marijom Kulić.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Ne, nisam čula ništa. Bilo je nekih problema ranije kad je Miljana bila tu. NJoj niko ne može ništa, nikoga ne sluša. Ne znam zašto su se svađali valjda oko novca i te proklete kocke, pojma nemam. Jako je fina žena, od kako se razbolela ne viđam je često, inače smo je podržavali i moj suprug i ja kad je bila u rijalitiju čak smo i glasali za nju. Žao nam je jedino onog deteta, ali njemu sad sigurno ništa ne fali osim majke. Ne znam šta će biti sa Miljanom mnogo se opustila i taj porok i kocka - započela je komšinica.

Ona kaže da joj je drago što je Marijino zdravstveno stanje stabilno nakon poslednjeg pregleda u Turskoj. 

Foto: Instagram printskrin/milijana_official

 

- Ne znam. Mi se ne javljamo jedni drugima, ne srećem je često... Moram da kažem da je dosta smršala, to je valjda zbog bolesti, ali sam pročitala da je sada sve u redu sa njom. Valjda je pobedila to, daće Bog. Moj suprug je video kako jedne noći Miljana beži iz kuće i držala je nešto u ruci, valjda torbu, nismo videli. Marija je trčala za njom. Da li je ukrala pare ili je to bilo nešto drugo, ne znam. Suprug mi je rekao tu na uglu je čekao neki automobil beogradske tablice i samo je uletela u taj auto i otišla. Tad je Marija bila baš ljuta.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Komšinica je prokomentarisala i Miljanine setre. Pored lepih reči, tu su i kritike: 

- Lepe su devojke jako... Dolaze tu momci neki sa besnim automobilima svako veče i za jednu i za drugu. Vidim ih ponekad, ona mlađa je malo nabeđena puna sebe - kaže ona.

 

(Srbija Danas)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".