Vujadin Savić često objavljuje slike svoje supruge Mirke Vasiljević.


On voli da se hvali svojom lepom i zgodnom ženom, pa je tako jednom na Instagramu okačio njenu sliku na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

Vujadin je objavio sliku na kojoj se njegova žena hladi na bazenu sa njihovom ćerkom.

Foto: Printskrin/Instagram/savicvujadin

 

Podsetimo, ona je izuzetno harizmatična, a o njenoj lepoti priča cela Srbija.

Rodila je četvoro dece, a njeno telo izgleda savršeno.

Foto: Printskrin/Instagram/savicvujadin

 

Od trenutka kada smo je upoznali kao Sofiju u filmu „Mi nismo anđeli 2“, za Mirku Vasiljević „zalepio“ se epitet "lepa", koji je prati do danas.

Foto: D.Milovanović

 

Prvi film snimila je kao devojčurak od 15 godina, danas ima 32, majka je četvoro dece i još je podjednako neodoljiva, što i ne treba da čudi jer neguje prirodan izgled.

Glumica je posvećena porodici, deci i partneru Vujadinu Saviću kog prati širom sveta, a sada je progovorila o životu kako kaže ''u koferima''.

- Moj život je u koferima. U koferima je od moje 19. godine. Ali, još koju godinu samo, to je to. Nije mi to naporno. Šta da radimo, to je naš život. Mi tako funkcionišemo. To je za dobrobit porodice. To je Vujadinov posao, mi smo tu da ga podržimo, da ga ispratimo - rekla je Mirka, pa otkrila da li uspeva da trenira:

- Treniraju mi najviše živce! (smeh) Treninge sam malo zapostavila. Sa bebom je to sad malo... Nije nemoguće, naravno, kad se čovek dobro organizuje, ali u inostranstvu smo potpuno sami sa decom, nemamo nikakvu pomoć. Nemamo ni bake, ni deke, ni rođake, nikoga ko može da bude sat, dva, tri sa decom. Tamo ne stižem to, ovde sam stizala - istakla je Mirka.

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "LJubav, navika, panika"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".