Već nekoliko dana tema domaćih medija je razvod pevačice Jelene Karleuše od bivšeg fudbalera Duška Tošića. Ovaj potez uzburkao je javnost, a danima se nagađa o podeli imovine i starateljstvu nad decom Atinom i Nikom. 

Kao što je poznato oni su otpočeli svoju romansu pre 14 godina, na "Vidovdan" kada su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da". 

Foto: S.S.

 

 

Jelena Karleuša i Bojan, sin Slavice i Sretena Karića venčali su se 23. septembra 2004. godine. Na večnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, da bi potom u "Vili Jelena" sklopili i građanski brak, posle čega je usledilo svadbeno veselje. Međutim, brak se raspao već u martu 2005. godine.

U zanosu svoje ljubavi Bojan i Jelena su čak smislili i imena za decu. 

Foto: Tik Tok printskrin/eminentan

 

 

— Oboje obožavamo decu i želimo veliku porodicu. Čak smo se odlučili i za ime našeg prvog deteta. Složili smo se da ukoliko bude devojčica dobije ime Srna, a dečak će se sigurno zvali Bojan junior. Naravno, ne planiramo kada ću ostati u drugom stanju, da li sada ili kasnije, jer je sve u božjim rukama. Ne vidim dete kao prepreku u karijeri. Mislim da će me ono samo oplemeniti. Moji obožavaoci bi verovatno voleli da me vide i u toj ulozi. Mislim da će naše dete biti najrazmaženije na planeti i znam da sam osoba koja će se maksimalno posvetiti porodici — ispričala je Jelena za “Ilustrovanu politiku”.

BONUS GALERIJA: Stare slike Jelene Karleuša - da li biste je prepoznali u ovim izdanjima?

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".