Pevačica Jelena Karleuša priznala je nedavno da se razvodi od fudbalskog menadžera Duška Tošića sa kojim je 14 godina bila u braku.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško više ne vidi sebe kao deo naše porodice, "napisala je ona tada izmeđuostalog.

Foto: Instagram printskrin/ karleusastar

 

 

Jelena je poznata po tome što nema dlake na jeziku, a veoma je zanimljiv i njen ljubavni život. Ovo su muškarci za koje javnost zna da je Karleuša sa njima imala romansu:

1. Nemanja Mladenović

Malo je poznato da je Jelenin prvi dečko bio bokser Nemanja Mladenović, ona je tad imala 16 godina, a u vezi su bili par godina.

"Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje, sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu i u poslu. Ja se nadam da ćemo dugo godina biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. On je čovek koji meni puno pomaže i daje mi satisfakciju da nastavljam da se bavim ovim čime se bavim. Puno ga volim, nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petoro dece", ispričala je pop pevačica kada je imala 19 godina i i dalje volela Nemanju.

2. Zoran Davidović Ćanda

Foto: Arhiv Novosti

 

 

Karleuša je 1999. godine bila u vezi sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom. Međutim, ova Jelenina ljubavna priča nije se lepo završila. 23. marta 2000. godine, Davidović je ubijen i to prilikom povratka sa sahrane novosadskog biznismena Branislava Lainovića Dugog. Jelena je posle njegove smrti napravila malu pauzu u karijeri, da bi se 2001. godine vratila na scenu albumom "Za svoje godine".

3. Bojan Karić

Foto: Tik Tok printskrin/eminentan

 

 

Kada je 2002. godine snimila album za "BK Sound" Jelena je otpočela romansu s jednim od naslednika bogate imperije Bojanom Karićem. Venčali su se u septembru 2004. godine, ali nakon nepunih pet meseci braka i razveli.

4. Vladan Marić

Nakon razvoda od Bojana, Karleuša je bila u vezi sa biznismenom Vladanom Marićem. Ova ljubavna priča započeta je sredinom jula 2005. godine kada su se Karleuša i Marić upoznali na jahti "Peršing" kojom su plovili u užem krugu prijatelja.

5. Duško Tošić

Pevačica je 2007. godine upoznala sedam godina mlađeg fudbalera Duška Tošića. Duško ju je slagao za godine i rekao da ima 26, a ne 20. Na prvi pogled joj se mnogo dopao, a posle dva dana poznanstva je otišla kod njega u Francusku.

Foto: ATA images

 

 

Osim izgledom, osvojio ju je pažnjom i u njemu je pronašla čoveka sa kojim bi želela da ima decu. Karleuša je jednom prilikom izjavila da ima selektivnu amneziju i da se seća jedino Duška Tošića, muškarca koga smatra svojom prvom ljubavlju. Jelena i Duško imaju dve ćerke - Atinu i Niku.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša zarobljena u vodi

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".