Goran Stojićević Karamela, poznat je po imitacijama mnogih osoba sa srpske estrade, kao i po ulozi voditelja emisije "Preljubnici" odnosno "Balkanske prevare".

Foto: Anđela Stevanović

 

Odrastao je u Požarevcu. Oduvek su ga privlačili imitacija i gluma, a još u osnovnoj školi oponašao je ljude sa reklama. Usled problema sa matematikom u četvrtom razredu gimnazije, nije upisao glumu na Akademiji, već žurnalistiku. Tada se preselio u Beograd. Za sebe kaže da je sramežljive prirode i perfekcionista. 

Prvi nastup na radiju Stojićević je imao 1987. godine. Radio je u Indeksovom pozorištu. Godine 1993. je imao prvo video izdanje Zlatno grlo, pa 1995. Školu za pevačice 1 i 2, a 2001. Šašavu akademiju. Pojavio se i u filmovima Šećerna vodica, Država mrtvih i Majstor i Šampita. Od 2005. na BN televiziji se emitovala emisija Servis Karamela, a od 2009. emisija Preljubnici, koja se u kasnijem stadijumu razvoja zove Balkanske prevare.

 

Oženjen je Milicom i otac je jednog dečaka. Išao je na nekoliko plastičnih operacija, a na internetu se pojavila fotografija iz srednje škole na kojoj izgleda sasvim obično bez intervencija koje je imao na sebi. 

BONUS GALERIJA: Boško Jakovljević - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".