Rikija Martina optužio je 21-godišnji sesetrić za počinjen incest. Ukoliko bude doneta sudska odluka da je kriv, Rikija čeka 50 godina zatvora,  prenosi NJuzvik.

Pevač je nedavno optužen za nasilje u porodici, navodi meksički list ''El Universal''. Međutim, list je u sredu objavio da je osoba koja je optužila Martina za nasilje u porodici pevačev sestrić.

Nova saznanja ''El Univerzala'' dolaze vrlo brzo nakon što je objavljena vest da je protiv Martina podneta zabrana prilaska. Zabranu prilaska podnela je osoba koja je izlazila sa Martinom nekoliko meseci, navodi portorikanski list ''El Vocero''.

 

 

Rikijev brat  Erik Martin je od tada objavio identitet pevačeve žrtve. Reč je o Rikijevom sestriću, Denisu Jadielu Sančezu, izvestila je španska ''Marka''.

Tužilac je izrekao Rikiju zabranu prilaska sestriću, 1. jula prema zakonu Portorika o nasilju u porodici. Portorikanski zakon kaže da ako se pojedinac proglasi krivim za seksualni odnos sa članom porodice, može se suočiti sa fiksnom zatvorskom kaznom od 50 godina, navodi ''El Universal.''

Prema tvrdnjama za ''Asošiejted pres'' ranije ovog meseca, portparol portorikanske policije, Aksel Valensija, izjavio je da policajci nisu mogli da lociraju Martina.

 

 

Posle objavljivanja vesti o zabrani prilaska, Martin je objavio saopštenje na Tviteru u kojem demantuje tvrdnje: 

-Nalog za zabranu prilaska zasniva se na potpuno lažnim navodima, tako da ću kroz sudski proces odgovoriti činjenicama i dostojanstvom koje me karakterišu. U ovom trenutku ne mogu davati detaljne izjave. Zahvalan sam na brojnim porukama podrške-navodi se u saopštenju.

BONUS GALERIJA: Toše Proeski - anđeo kog je tragična smrt prerano odvela Bogu

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".