Luksuzna svadba održana je na otvorenom, na jednom imanju u Vojvodini.

‒ Bilo je onako kako smo želeli da bude, u krugu prijatelja. Dobro smo se proveli, što je veoma važno, i nadam se da ću to pamtiti ceo život kao nešto najlepše ‒ ispričala je voditeljka posle udaje.

Branka i Branislav žive u elitnom naselju u Beogradu, a slobodno vreme koriste tako što obilaze luksuzne destinacije.

 

 

Branku sadašnji muž tretira kao kraljicu, te je, prema pisanju medija, jednom prilikom dobila nakit u vrednosti od 36.000 evra.

Branka je bila u braku sa Momčilom Lavrnićem, a nakon razvoda nastavila je da gradi karijeru, međutim, posle nekog vremena, televizijska zvezda odlučila je da se povuče sa malih ekrana, međutim na društvenim mrežama postala je veoma aktivna, a fotografije sa luksuznih putovanja postajale su sve češća pojava na njenom profilu. Inače, iz prvog braka sa Momčilom Lavrnićem, sadašnjim mužem pevačice Ane Stanić, Branka Nevistić ima sina Luku.

 

 

Ona je sada pozirala u toplesu, atribute je pokrila rukama, i pokazala kako žena može zablistati, kao i uživati u svojoj koži u 50-im godinama.

Ona je dokazala da stari kao vino, pa je sa neverovatnim samopouzdanjem i spontanošću pozirala ispred kamere, i tako dobila mnogo komentara u vidu pohvala.

 

 

"Vatra", "Bože kako dobro izgleda", "Neverovatno", "Ostavlja bez daha", samo su neki od komentara.

Titula jedne od najbogatijih Srpkinja pripada upravo Branki, pa sada putovanja, luksuzni dom u elitnom beogradskom naselju, skupoceni pokloni krase život nekadašnje TV zvezde.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".