Od bivše supruge s kojom je bio 15 godina u braku i dobio troje dece, oprostio se i Tramp koji je u izjavi napisao: 

- Ivana je bila divna, lepa i neverovatna žena, koja je vodila sjajan i inspirativan život. Bila je jako ponosna na svoje troje dece, Donalda Juniora, Ivanku i Erika. Bila je jako ponosna na njih, kao što smo svi mi bili jako ponosni na nju.

Foto: Tviter printskrin/Disclose.tv

 

 

LJubavna priča Ivane i Donalda počela je kao u mnogim holivudskim filmovima. Ona je u restoranu sa društvom pokušavala da pronađe slobodan sto kada je njena lepota i privlačnost privukla Donalda koji se zatekao u istom restoranu i odmah je odlučio da Ivani i društvu osigura sto. Bilo je to 1976. godine kada je Ivana iz tadašnje Čehoslovačke stigla u Ameriku. Dok je istraživala NJujork sa prijateljima, jedna od prvih osoba koju je upoznala bio je Tramp.

- Nakon što nam je pomogao da pronađemo slobodan sto ostao je da sedi sa nama. U jednom trenutku samo je ustao i otišao i pre toga je platio račun poput pravog džentlmena. Kada sam izašla iz restorana Donald je sedeo u limuzini i odveo me kući - opisala je Ivana jednom prilikom početak njihove romanse.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Venčali su se 1977. godine, a iste im se godine rodio i sin Donald Tramp Junior, dve godine kasnije dobili su Ivanku, a 1984. su dobili i treće dete, sina Erika. U 80-im su zajedno gradili Trampovo poslovno carstvo i Ivana je aktivno učestvovala u uređenju interijera Trumpovih hotela i kockarnica i Tramp je imao poverenja u njen ukus i poslovne odluke. Tokom 15 godina braka nije joj bio veran i ona je to slutila, ali nije htela da prizna sebi sve do susreta sa glumicom Marlom Mejpls.

- Odjednom sam videla da mi prilazi neka lepa plavuša. Rekla mi je: Ja sam Marla i volim tvog muža. Voliš li ga ti? Naravno da ga volim, odgovorila sam, zapanjena njenom drskošću. Ipak, u tom trenutku sam znala da je moj brak gotov  - prisetila se u jednom razgovoru Ivana trenutka u kojem je shvatila da mora da zatraži razvod.

Mediji su pažljivo pratili sve detalje u ovoj brakorazvodnoj parnici tokom koje je Ivana iznela i optužbu da ju je Donald silovao, a kasnije kada se kandidovao za predsednika te optužbe je i javno povukla. Predbračni ugovor koji je potpisala nije joj osigurao puno toga, ali na kraju iz braka nije izašla siromašna. NJujork Tajms je te 1992. godine preneo kako je Ivana posle razvoda dobila od Trampa 14 miliona dolara, vilu od 45 soba u Konektikatu, stan u zgradi Tramp Plaza na Menhetnu i pravo na korištenje rezidencije Mar-a-Lago u Floridi jedan mesec u godini i dobila je starateljstvo nad decom i mesečnu alimentaciju u iznosu od 650 hiljada dolara godišnje.

BONUS GALERIJA: Iz doma Dafine Milanović, vlasnice propale Dafiment banke

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".