Filip Car se nije pojavio sa Dalilom u emisiji i ona jekroz suze javno raskinula sa njim. Filip je danima u lošem stanju, a zbog nepoštovanja pravila u ugovoru, mogao bi biti kažnjen honorarem. 

O celoj situaciji se oglasio Filipov drug za medije ''Republika.rs'' u kojima je otkrio zbog čega se on nije pojavio u emisiji.

- Danima se ne trezni, ne vidi na oči, iz emisije u emisiju, svi ga zovu, sa porodicom pokušava da ispegla situaciju, sa Dalilom se stalno svađa. To su čarke, provokacije, ne mogu pet minuta da budu mirni, kao i u rijalitiju, sve se nastavilo. On pokušava da je smiri, da joj objasni neke stvari, on sve tera na šalu, ali ona nikako to da shvati. Žensko, smetaju joj neke stvari, on to očigledno ne može da promeni, pa njihova prošlost, sve utiče. Pa komentari na društvenim mrežama, sve ih nekako remeti i onda dođe do rasprave - započinje Filipov drug i dodaje:

Foto: Jutjub printskrin

 

 

- On je došao u stan, ja sam se čuo sa njim, poslao mi je poruku da je dobro, da je umoran, da ne zna za sebe bukvalno i da će prileći da spava, jer ne može više da izdrži presiju u glavi koju ima. Nakon toga ja sam pokušao nekoliko puta da ga pozovem, ali mi nije pošlo za rukom, nije mi se prosto čovek javljao. Zvoni do kraja i ništa, da li je isključio zvuk na telefonu. Sa Dalilom ja nisam ni imao kontakta, pa da pozovem nju, nisam hteo ni da smaram devojku, jer znam da je situacija baš napeta. Posle toga sam video da se nije pojavio u emisiji i bilo mi je jasno da se nešto ozbiljno desilo. Ne znam više ni sam šta da mislim, ja sam ipak za ono, ako vam ne ide, šta ćeš, ne ide, bolje da se raziđu, nego da se muče i ovako pate kao njih dvoje. Ona je lepa devojka, može da nađe bolju priliku, on je šarmantan momak, imao je top ribe uvek, ne znam šta im sve ovo treba - završava Carev drug.

Foto: ATA images

 

 

BONUS GALERIJA: Svadba Đanijevog sina Miloša

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".