Milica Pavlović jedna je od naših najzgodnijih pevačica. Vodi računa o svojoj ishrani i redovno vežba, ali postoji još jedan detalj - ona već godinama ne jede meso:


- Samim tim što sam odrasla na selu i dan-danas ne mogu da sakrijem zadovoljstvo i radost kada prolazim pored komšijske kapije i uberem jabuku, ili kod mene u dvorištu, gde imam sedam-osam vrsta voća. Sada su stigle kajsije i šljive, a donedavno su tu bile i trešnje - počela je sa objašnjenjem Pavlovićeva za "Blic".

Izjavila je i da je pre 6 godina donela odluku da se hrani zdravije:

- Vodim računa o zdravlju počevši od toga, pa sve do toga što sam pre pet-šest godina probudila to stanje svesti da treba da pomognem sebi, kako zbog prirode svog posla i toga što želim da što duže trajem u njemu, tako i zbog toga što želim da trajem kao ljudsko biće i da što duže budem zdrava i lepa koliko god je to moguće - objasnila je pevačica.

- Želim da doprinesem svom telu i da se što manje umaram, kao i da ne posećujem bolnice. Zbog toga već duži vremenski period ne konzumiram meso, o čemu nisam želela ranije da govorim da ne bude da sad ja tu nešto pametujem... Da kažu: "Pokondirena tikva iz Leskovca, jela je pljeskavicu za doručak, a sad ovo priča" - otkrila je zbog čega nije pričala o tome do sada.

- To jednostavno prija mom telu i postoji jako veliki broj namirnica koje mogu da zamene meso. Na taj način doprinosim svom telu. To je bila moja odluka. Isto tako, ne koristim mleka za telo koja sadrže određene konzervanse, kao ni bilo šta što je testirano na životinjama. Eto, i ovo reče Milica koja je ofarbana u plavo, ali hajde, pravićemo se da je ovo moje prirodno stanje - zaključila je ona.

(Novosti Magazin)

BONUS VIDEO:

Milica Pavlović u vrućem izdanju

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".