Ženstvenost i dostojanstveno starenje Monike Beluči okupiraju naslovnice brojnih magazina koji su pisali o izgledu i stilu poznate glumice i svi se trude da otkriju njenu tajnu.

Monika Beluči je inspiracija mnogim ženama. Iako ima savršenu liniju, Monika je jednom prilikom priznala da izbegava dijete.

Foto: Profimedia

 

U jednom intervjuu, Monika je istakla da je tajna ženstvenosti zapravo u unutrašnjem svetu i u svesti svake žene.

– Ženstvenost je, pre svega, stvar intelekta. Prava ženstvenost ima mnogo maski, a ovo nikako nije pitanje oblika ili veličine – rekla je ona, aludirajući na to da fizički izgled gotovo da uopšte i ne utiče na to koliko će neka žena biti privlačna i ženstvena.

Foto: Profimedia

 

Monika Beluči veruje da se ženstvenost krije u stanju duha i u odnosu žene prema samoj sebi, a tek onda na osnovu odnosa prema drugim ljudima. Ukoliko ste sigurne u sebe, to će na neki način isijavati iz vas i postati uočljivo drugim ljudima.

Prema njenom mišljenju, prava lepota počinje tamo gde prestaje savršenstvo. Perfekcionizam i nastojanje da budete potpuno bez mane, potpuno su pogrešni. Nasuprot tome, trebalo bi da prihvatite sebe, da radite na sebi do one mere do koje se osećate lagodno i lepo.

Foto: Profimedia

 

U jednom intervjuu, Monika je dala i jedan praktičan savet koji može da posluša bukvalno svaka žena. 

– Veoma je dirljivo setiti se kako je moja baka, sa 80 godina, bojila i stavljala karmin na usne pre nego što je izašla iz kuće. I to je bilo smelo: pokazala je da i dalje želi sebi da ugodi i da bude mlada. Biti ženstveno je moguće u bilo kom uzrastu. To se oseća se na energetskom nivou – rekla je čuvena glumica.

BONUS GALERIJA: Nezaboravna filmska diva Merilin Monro

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".