Iako je ova vest šokirala mnoge, brojne poznate ličnosti ove novosti nisu zapanjile, jer kako ističu o tome se pisalo mesecima unazad, a kolegeinice Jelene Karleuše smatraju da svako ima pravo na svoj izbor i sreću.

Foto: Labudović

 

- Nisu prvi, nisu ni poslednji. Bolje je kada nešto ne valja okončati. Ja znam da se oni vole, ne verujem baš nešto u to ali ako su zaista tako odlučili, pa Bože moj, nisu ni prvi ni poslednji - izjavila je Zlata Petrović.

NJeno mišljenje je delila i pevačica Zorica Brunclik, koja kaže da ne vidi ništa loše u tome što su se Jelena i Duško odlučili na taj korak, jer se kako kaže, i sama udavala tri puta.

Foto: N. Fifić

 

- Žena ima svoj život i ima pravo. Ja sam se udavala triput, može i ona - rekla je Zorica.

Sa razvodom se svojevremeno suočila i Mina Kostić koja se prisetila kako se tada u medijima komentarisao njen rastanak od Igora.

Foto: P. Milošević

 

- Jako mi je žao, ali šta da kažem? To su baš osetljive teme. Niti mogu da sudim bilo kome, niti hoću, niti je to u redu. Moram samo da kažem, svi se molimo Bogu kada nam je teško, svi imamo uspone i padove i treba samo da shvatimo da je ljubav najbitnija od svega - rekla je Mina.

Mnoge koleginice poput Slađe Alegro i Katarine Živković nisu bile upućene u ove novosti, i nisu želele da komentarišu tuđe životne odluke.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

Odmah nakon saopštenja za medije, Jelena je sa ćerkama otputovala na odmor, i sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama uživa u vremenu koje provodi sa njima.

BONUS GALERIJA: Toše Proeski - anđeo kog je tragična smrt prerano odvela Bogu

(Grandonline)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".