Da je zaprošena Tanja Bošković saznalo se iz kadrova jednog od retkih i dragocenih intervjua koje je glumica dala za televiziju.


Naime, povodom pomenutog razgovora dramska umetnica ugostila je popularnu TV ekipu u svom domu i nije propustila da sa njima i gledaocima podeli priče iz prošlosti.

Foto: sarics

 

Uspomenu koja joj je posebno u srcu, a stoji na Tanjinom zidu dnevnog boravka uramljena, ona je zarad TV emisije skinula i objasnila da je reč o jedinoj njenoj prosidbi u životu, ako se naravno izuzmu predstave, serije i filmovi. Prosac joj je, kako je istakla, bio sin glumice Danice Maksimović, danas vrlo uspešan reditelj Miloš Lolić, koji je tada imao svega sedam godina, a glumicu je pitao da postane njegova žena putem crteža. Dok je demonstrirala kako poklon povodom veridbe izgleda Boškovićeva se našalila: 

-  Imam crno na belo da sam zaprošena, šta mi treba više.

Foto: Prinstkrin/Jutjub/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

 

Zaprošena Tanja Bošković više nikada tokom života nije bila. Sa scenaristom i rediteljem Dejanom Kraklajićem izrodila je čak i decu, živela dugi niz godina sa njim pod istim krovom malo u Srbiji malo u Americi, ipak ono čuveno pitanje: Hoćeš li da se udaš za mene?" od njega nikada nije čula, a nije ga izgovorio niti jedan njen izabranik posle toga.  

BONUS GALERIJA: Tanja Bošković - retrospektiva karijere

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".