Hju DŽekmen i njegova supruga Debora Li venčali su se još davne 1996. godine, međutim, komentari na račun njegove, inače 13 godina starije supruge ni dan-danas ne prestaju.

"Izgleda kao da je duplo starija od njega", "Ona deluje kao baba naspram njega", "On je savršen, zar nije mogao da nađe neku bolju", "Uopšte mi nisu par", "Meni deluju kao mama i sin"... samo je delić komentara koji su se mogli pročitati za sve ovo vreme, a nju su mnogi nazivali i "najružnijom srećnicom" jer je uspela da zavede čuvenog "Vulverina".

Foto: Profimedia

 

 

Ipak, čini se da ih ovi komentari ne dotiču ni najmanje. Naprotiv! Oni uživaju u svojoj ljubavi i deluju i dalje zaljubljeno kao prvog dana, što se moglo videti i kada su ih paparaci nedavno uslikali na ulicama NJujorka.

Oboje su bili obučeni ležerno, u sportke kombinacije, ćaskali su i smejali se delujući poput zaljubljenih tinejdžera.

Podsetimo, Hju i Debora su se upoznali godinu dana ranije na setu australijske televizijske serije "Correlli" u kojoj su oboje glumili, a danas su roditelji dvoje usvojene dece.

Foto: Profimedia

 

"Pre svega najteže je bilo prihvatiti da supruga i ja ne možemo da imamo biološku decu. Kad je o usvajanju reč, uz biološku decu želeli smo da usvojimo barem jedno dete, ali na kraju smo usvojili dvoje".

"Kad se postavilo pitanje hoćemo li da usvojimo dete ili da se podvrgnemo veštačkoj oplodnji, nije bilo sumnje. Moram reći da, iako je proces usvajanja zaista bio težak, depresija je odmah nestala i sad smo najsrećniji roditelji našeg 17-godišnjeg Oskara i 12-godišnje Ave. Ne smatram ih usvojenim. Oni su naša deca", ispričao glumac je pre nekoliko godina.

BONUS GALERIJA: Nezaboravna filmska diva Merilin Monro

(Wanted)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".