Ipak, američki mediji došli su do određenih poveznica na osnovu kojih su pretpostavili da je najbolji teniser sveta vakcinisan.

Nedavno je bio gost "Samerstejdža", muzičkog festivala u NJujorku, na koji nije bilo moguće ući bez potvrde o vakcinaciji. Tačnije, samo vakcinisani su mogli da uđu u Central Park, gde je i Novak primećen. Na preostale dve lokacije festivala, moglo se ući sa PCR testom, ne starijim od 72 sata.

Foto: Jutjub printskrin/Djoker Nole

 

 

Novak je prisustvovao ovom događaju i pozdravljao se fanovima, što je portalima poput "Sporskeeda" bilo dovoljno da napišu da se Srbin vakcinisao.

Jedno je sigurno, Đoković nije mogao da prisustvuje tom koncertu ako nije bio vakcinisan, ali u međuvremenu srpski teniser nije potvrdio ili demantovao ove informacije o kojima će se sigurno sve više pričati pred Australijan open.

Podsećanja radi, čelnici prvog grend slema sezone će najverovatnije morati da poslušaju vlasti države Viktorije i narediće teniserima da mogu da učestvuju jedino ako su primili vakcinu protiv korona virusa.

Upravo na ovom turniru Đoković će napasti rekordni 21. grend slem u karijeri, ako mu dozvole.

Ako je verovatni američkim medijima, onda tu ne postoji nikakva bojazan i Novak će bez problema igrati na prvom gren slemu sezone.