Pevačica je gostovala u emisiji "VIP dijeta", u kojoj je pričala o ishrani i šta ju je pokrenulo da razmišlja o zdravom načinu života. Iako je bilo teško, Lepa Brena je postigla željene rezultate.  

Za bosanske medije nutricionistkinja Jovana Srejić Ferlug analizirala je ovu proteinsku dijetu zbog koje Lepa Brena izgleda fantastično i u 62. godini.

Foto: ATA images

 

Jelovnik Lepe Brene sadrži tri obroka po danu, a napravljen je za pet dana tako da vikendom može jesti ono što više voli i uživati u nedeljnom ručku sa najbližima.

-Morate biti zdravi, paziti šta jedete, spavati na vreme, ustajati na vreme, malo trenirqti, ali uglavnom se mora živeti, kako bih ja rekla, sportski vojnički ako hoćete izdržati ovaj ritam i ovaj tempo- izjavila je Brena nedavno za IN Magazin.

Foto: Instagram printskrin/ lepabrenaa

 

Lepa Brena, osim što čuva svoju besprekornu liniju, otkrila je i tajnu dugog braka, u kojem je punih 30 godina:

-Brak nije da ste se venčali pa je muž kupio ženu kao neki ormar, pa jedan dan kada dosadi, dođe mlađa i lepša. Mi žene rađamo decu, stvaramo novi život, naše telo se deformiše toliko puta i jako je teško vratiti se u top formu. Da vas ti vaši muževi ne menjaju kao stare ormare, nego da negujete taj odnos, da vas neko poštuje kada vam je teško i kada ste u patikama, a isto tako da vi njemu budete oslonac.

(Najžena) 

BONUS VIDEO: 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".