Seriju ''Poziv'' autori su najavli kao jednu vrlo uzbudljivu i dinamičanu seriju inspirisanu svakodnevnim problemima i realističnom pričom koja je ispunjena neočekivanim obrtima. 

 Mirjana Joković tumačiće ulogu bivše policijske inspektorke Anice Reljić, koja radi u kol-centru mobilnog operatera. Samo jedan poziv u toku noći menja sve...

- Ovo je priča o jednoj ženi mojih godina s drugačijom kilometražom koja je spremna da žrtvuje svoj život. U tom smislu, ovo je uloga kakvu nikad nisam igrala i zato mi je još zanimljivije i još lepše. I na neki način, želim da se i takve žene predstave - kaže glumica Mirjana Joković.

Foto: Arhiva Novosti/Z. Knežević

 

Ostalim uloge tumače u Uliks Fehmiu, Snežana Bogdanović, Ana Franić. Reditelj je Marko Đilas, a autori serije Marko Popović i Iva Mitrović.

- Inspiracija su nam bili ljudi koji rade u kol-centrima, pogotovo mobilnih operatera i teleoperatera. Oni su konstantno izloženi našim frustracijama, zovemo ih i ponašamo se kao da je pitanje života ili smrti, da li nam internet prekida ili nam ne radi opcija unazad na TV. A onda smo pomislili šta bi bilo kada bi neki od tih poziva stvarno bio pitanje života i smrti - ističe Marko Popović.

Iva Mitrović navodi da im je bilo zanimljivo da obrađuju neku životnu situaciju koja je moguća i da gledaoci, dok budu gledali seriju, pomisle da bi to i njima moglo da se desi.

Snimanje serije će trajati dva meseca na preko 50 lokacija, a projekat se realizuje u saradnji RTS i produkcijske kuće "Brend vižen". Osam epizoda serije "Poziv" biće emitovano na Prvom programu.

(Kurir.rs) 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".