Poznata voditeljka Jovana Jeremić je otišla na odmor na Kopaonik. Ona tamo provodi kvalitetno vreme sa svojom ćerkom. Lepotice uživaju u raznim aktivnostima. Zajedno se slikaju kako šetaju, idu u teretanu, voze se žičarom, poziraju na četvorotočkašu, a nedavno smo imali priliku da vidimo kako se vesele u jednom lokalu.

Foto: printskrin instagram jeremicjovana

 

 

Voditeljka je ljubitelj dobrog provoda i ume da napravi atmosferu. Tako je bilo i ovog puta. Ona je uzela stvari u svoje ruke i zabavljala ekipu sa kojom je došla, ali i ostale goste kafića.

Foto: printskrin instagram jeremicjovana

 

 

Jovana se često snima kako peva i te snimke objavljuje na svom Instagram profilu, a tako je bilo i ovoga puta. Na zadovoljstvo svih njenih fanova, voditeljka je objavila snimke iz kafane na kojima se vidi dobro raspoloženje svih prisutnih. Podršku joj je sve vreme pružala ćerkica, koja je i sama htela da uzme mikrofon i da zapeva. Očigledno je dobro raspoloženje i energiju nasledila od Jovane, koja može samo da bude ponosna na svoju naslednicu.

Ona je zapevala pesmu "Provereno" oko koje je nastao veliki skandal na estradi, a jednom prilikom je izjavila kako mnogo voli tu pesmu i kako Milica i Ana uopšte ne treba da se svađaju oko nje, kao i da je pravo rešenje da je ona uzme za sebe i otpeva u svojoj režiji.

(Novosti Magazin)

BONUS VIDEO:

Jovani Jeremić majstori dobacuju na ulici

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".