Popularne pevačice s domaće scene iskoristile su tropske dane da odu na zaslužne odmore sa kojih su svojim fanovima otkrile kako su pripremile tela za ovu sezonu u kupaćim kostimima

Letnja vrelina je prethodnih nedelja mnoge poznate ličnosti odvela na daleke destinacije kako bi pronašle spas na nekim od najboljih plaža Grčke, Turske, Crne Gore i sličnih turističkih lokacija. U skladu s tim, VIP dame su dugo radile na svojim telima koja su dovele u željenu formu, tako da su prve naznake leta iskoristile da skoknu do popularnih kupališta. Fotografijama su pokušale da dočaraju do koje mere uživaju u letnjem, davno zasluženom odmoru. Društvene mreže tako danima gore, na radost brojnih fanova.

Srećna Republika vam donosi top 5 pevačica, koje su izvajanim telima dodatno podgrejale prethodne dane. Koja je po vašem mišljenju najzgodnija?

Teodora DŽehverović

Pevačica letuje na hrvatskom primorju i to u društvu dečka Nina Čelebića. Ona je u Hrvatskoj napravila pravu pometnju ako je suditi po fotografijama koje su "zapalile" društvene mreže.

 

 

Teodora danima objavljuje kupaće kostime koje je planirala da ponese tek kada dovoljno pocrni. Budući da se opredelila za jedan koji već danima čuva, izgleda da je i sama zadovoljno bronzanim tenom.

Bikini je jarko plave boje, a na njemu su voćkice u crvenoj boji. Donji deo je u vidu brazilki, a pevačica se nije libila ni da pokaže svoju pozadinu koja u oskudnim gaćicama oduzima dah.

Marina Visković

Marina odmara na Ibici gde je svojim pratiocima poručila da je svima, pa tako i njoj, potreban dugopriželjkivani odmor. Pozvala je fanove da nauče tekst njene dve nove pesme kako bi zajedno pevali po njenom povratku za Beograd.

 

 

- Malo sam pobegla na Ibicu da predahnem. Nadam se da za to vreme učite moje nove pesme “Ibiza” i “Bomba” jer ćemo se dosta družiti ovog leta. Radujem se unapred, ali samo mi treba san i mir da bih mogla vama da se posvetim - napisala je Marina. 

Kupaći koji je izazvao najviše pažnje je u krem boji. On je delimično naboran i u gornjem i u donjem delu, a takođe je brazilskog kroja. Najinteresantnije je, ipak, njegovo zakopčavanje u predelu bretela koje je od tila i vezuje se u mašnu.

Ivana Nikolić – Hurricane

Ivana je po mišljenju mnogih najatraktivnija dama popularnog tria, a to nije nimalo slučajno. Ona naporno trenira kako bi telo održala u formi, a početkom leta je s otalim članicama grupe otišla put Azurne obale odakle se “pohvalila” treneru da je napravila nekoliko propusta u ishrani.

 

 

- Kao što rekoh red, rad i disciplina! To što si dala sebi malo oduška može biti samo plus i kratak apdejt, što znači da je pozitivno, ali tek kada smo došli skoro do željene forme. Svaka čast tebi i nastavljamo dalje! Progres je kontinuiran, ostani fokusirana! - napisao joj je trener, aludirajući da dobra forma ne zna za odmor i propuste u treninzima i ishrani.

Fanove je posebno oduševila u roze-žutom bikiniju popularnog brenda Luj Viton, čiji su inicijali svuda po bikiniju. Stajling je dopunila naočarima i pirsingom u vidu cirkona u predelu pupka, kao i satom.

Nataša Bekvalac

Nata je mama tinejdžerke Hane i devojčice Katje, pa su fanovi i to imali u vidu kada su pohvalili njeno telo.

 

 

- Idi tamo gde slobodno dišeš - kratko i jasno napisala je novosadska barbika uz prve fotografije sa odmora koje provodi u Grčkoj.

NJena sestra Kristina joj je odgovorila da pokuša da uživa dok ne dođe ona da joj "upropasti" letovanje.

Kupaći za koji se Bekvalčeva odlučila je dvodelni polusportski crni bikini, za koji je dobila pregršt pozitivnih reakcija.

Tijana Dapčević

Tijana, takođe, odmor provodi u Grčkoj. U skladu sa svojom energijom Tijana se opredelila za sposrtski jednodelni pink kupaći. Glumica Milena Radulović ju je pitala koja je marka kostima u pitanju budući da joj se veoma svideo, dok je od voditeljke Snežane Dakić, pevačice Ivane Peters i mnogih drugih dobila poljupce i pozdrave.

 

 

Od komentara posebno se istakao onaj koji je glasio “Kada ćeš više da ostariš", a koji se može shvatiti jedino kao kompliment.

Dapčevićeva je stajling dopunila i damskim šeširom, mačkastim naočarima, ogrlicom od školjki i narukvicama. Izgleda da je to bila dobitna kombinacija budući da su je svi pohvalili.

(Republika)

BONUS VIDEO:

Anastasija u vrelom izdanju

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".