Pevačica Sonja Kocić na javnoj sceni je više od dve decenije, a svojim glasom uveseljava široke narodne mase.

Naime, bila je i učesnik nedavno održanog festivala Skale kada je otkrila da iako je vlasnica brojnih hitova, ipak žali za jednom numerom, koja je pripala njenoj koleginici Mariji Šerifović, a koja je za nju napisana, ispričala je pevačica za Grand

- Sa sedamnaest godina ja sam otpevala pesmu „U nedelju“, koju je Leontina napisala za mene i ta pesma je moja. Sećam se da mi je Leontina usred noći poslala demo snimak sa svojim otpevanim glasom gde nije bilo teksta, bio je samo početak strofe. Bukvalno je pesma pisana za mene i ja sam nakon toga otpevala demo snimak i trebalo je da nastupim na festivalu u Budvi 2003. sa tom pesmom, kaže Sonja i otkriva da ta pesma ipak njoj nije bila suđena: 

- Međutim, desilo se da kada sam ja to otpevala nije bilo sasvim ubedljivo zbog godina i iskustva i ta pesma je ostala. Onda su mi napisali numeru „Košulja“ sa kojom sam ja otišla u Budvu. Par meseci nakon toga slušam ja pesme za Beoviziju i čujem Mariju koja je potpuno u drugom aranžmanu otpevala „U nedelju“. 

Sonja ne krije da joj je krivo zbog ishoda. 

- Leontina i ja smo bile u kontaktu. Međutim, rekla mi je da nisam zrela, ali mi nije bilo jasno zašto mi je nisu ostavili i sačekali da odrastem, ali to je tako. To je stvar kompozitora - kaže pevačica.

BONUS VIDEO:

Marija Šerifović u transu

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".