Jedna od najvećih zvezda sa ovih prostora karijeru je počela pre više od četiri decenije. Uprkos ogromnoj popularnosti, Lepa Brena oduvek je čvrsto stajala na svojim nogama, između ostalog i zahvaljujući činjenici da je od starta strogo razdvajala profesionalni deo života od privatnog. Kada se reflektori pogase i siđe sa pozornice, prestaje da bude folk diva i vraća se svakodnevici u kojoj je supruga, majka, sasvim obična žena.


‒ Lepa Brena je neko ko je na koncertu Lepa Brena ta dva, tri sata, a kada se završi, idem svojoj kući, deci, svom Bobi, porodici. Živimo jedan normalan život jer je veoma važno da svoju profesiju i titulu ne unosite u porodični dom. Boba i ja uspeli smo da razlučimo i ostvarimo karijere kao mladi, pa nam je ljubav i sve što smo stvarali pomoglo da postanemo stabilni i spoznamo šta vole mediji, a to su skandali. Nisu ljubitelji normalnih i uspešnih kao što smo mi ‒ objasnila je Brena u emisiji „Grand Magazin“ i dodala da je poverenje najvažnije u svakoj vezi među ljudima.
 

Foto: Arhiv Novosti

 

‒ Bez toga ni ljubav, ni interesi ne mogu da zadrže odnos, ni poslovni ni životni. Svi koji su uspeli da sačuvaju intimu u braku i vezama i koji znaju to da neguju su opstali. Boba je veoma pažljiv, on vodi računa da naš odnos uvek bude zanimljiv, da nije monotono, veoma je talentovan za život i to dobar i kvalitetan ‒ otkriva popularna pevačica.

Bez poverenja je sve uzalud. Da li bi onda prevaru trebalo oprostiti? I o tome je dala svoj sud:

Foto: ATA images

 

‒ Ako to ruinira psihički život, onda ne, a ako možete da oprostite, onda oprostite. Ne može se uvek praštati, postoje one koje predstavljaju duševni bol.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".