Era otkriva da je ženinu sahranu odložio tri dana jer je imao zakazane dve svadbe u svom motelu na Ibarskoj magistrali. Dok su se svatovi veselili, telo njegove voljene LJupke nalazilo se u hladnjači svega sto metara dalje.

Foto: Printskrin/ Jutjub/Grand Magazin TV Grand

 

- Najtužnije je bilo to što je moja LJupka mrtva ležala sto metara od motela u kojem smo organizovali slavlje. Umrla je u petak 15. oktobra, a mi smo imali zakazane dve svadbe u subotu i nedelju, koje nismo mogli da otkažemo. Preuzeo sam LJupkine posmrtne ostatke sa VMA i zadužio jedno pogrebno preduzeće iz Meljaka da je drži u hladnjači. Sve to sam teško podneo... Žena koja je podigla motel zajedno sa mnom ispustila je dušu, a mi smo u tom istom lokalu imali slavlje baš tog vikenda. Ne možete ni da zamislite koliko je bilo teško i mom sinu, ćerkama i ostatku familije - kaže pevač na početku životne ispovesti za "Informer".

Foto: V. Danilov

 

Ojdanić je posle smrti žene, sa kojom je proveo četiri decenije, čvrsto rešio da se više nikada ne oženi.

- LJupka je bila domaćica, majka i žena. Takva se više ne rađa! Zakleo sam joj se na grobu da nijedna druga neće doći na njeno mesto. I dan-danas pamtim kako smo se upoznali na Spasovdan na vašaru u Stepojevcu. Mi seoski muzikanti okupili smo se da radimo ispraćaje, vašare, svadbe... Jednog četvrtka tu se pojavi i ekipa iz Jagodine, u kojoj je bila i jedna devojčica koja svira harmoniku, moja pokojna LJubica... Najpre ju je moj otac Radisav primetio. Rekao je da lepo svira i da se vidi da je ozbiljna devojka, te da ne bi bilo loše da se upoznamo. Kazao mi je da takvu priliku ne smem da propustim, da je ona čeljade za našu kuću.

Foto: V. Danilov

 

Imam dvoje vanbračne dece

Era Ojdanić priznaje da nijednoj ženi nije uspeo da bude veran i da, pored troje dece koju je dobio u braku sa LJupkom, ima još dvoje.

- Ne mogu ja nikome da budem veran. Imam dva vanbračna deteta, ali neću o tome da pričam! - kratko je rekao pevač.

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Mile Kitić

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".