Jelena je izjavila da se povodom razvoda neće oglašavati. Ovaj put je ekipu novinara ''24 sedam'' interesovalo da li će pevačica ponovo ''stati na ludi kamen''. Pozvali su astrološkinju Nevenu Đorđević da sagleda natalnu kartu Karleuše. 

- Jeleni Karleuši je Jupiter u prvoj kući. Dete sreće. Bukvalno, hoće je sve što zapne. Ali, taj Jupiter joj je u lošem odnosu sa kućom braka i sa Mesecom (koji predstavlja majku). Nakon smrti majke njoj faktički sreća ''odlazi". Ipak, ne može da joj bude nešto užasno loše, jer je opet tu taj Jupiter koji, pak, neće biti jak kao pre - počela je astrološkinja Nevena, pa dodala kako je Karleuša u stvari u ovom braku bila gotovo zarobljena.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 - S obzirom na taj Mesec i njene emocije, vidi se da je ona bila ''zarobljena" u tom braku, odnosno da joj nije pružao ništa što bi hranilo njenu prvu kuću i nju samu. Takođe, sedma kuća joj hvata znak Vodolije koji u 90 odsto slučajeva dovodi do razvoda, Vodolije teško održavaju brak... A osma kuća, koja označava smrt ili bilo kakav jak kraj, isto ''hvata" Vodoliju, koja je definitivno bila predodređena da okonča ovaj brak. Bukvalno, nije bilo spasa.

Nevena ne prognozira da će Karleuša i ponovo  ''stati na ludi kamen", ali će svakako biti emotivno ispunjena.

- Deveta kuća koja može da joj predstavlja idući brak, ako do njega i dođe... Ona je u Ribama. NJen prvi brak, na primer, nije ni ucrtan, kao da se nije ni dogodio. Zatim, Neptun joj je povezan sa Plutonom koji predstavlja neku moć, a pritom je u Strelcu. Doživeće takvu slobodu nakon ovog razvoda... A ona će je dovesti do nekoga ko je vrlo jak! Mislim da se neće udati, ostaće slobodna, pravno, zvanično, ali će biti sa nekim ko ne da je imućan... Bukvalno joj se ta moć i Pluton spajaju sa Venerom - zaključila je ona, pa dodala da se Jeleni nova ljubav smeši već u septembru.

BONUS VIDEO: 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

>