Jelena Karleuša i Duško Tošić odlučili su da se razvedu nakon 14 godina braka, o čemu je ona putem Instagrama obavestila domaću javnost.

Fudbaler Duško Tošić objavio je fotografiju sa decom na svom Instagram profilu, gde je stavio do znanja šta radi na dan razvoda.

S obzirom na to da se fudbaler još uvek nije javno oglašavao povodom razvoda, on je sada po prvi put poslao poruku preko društvenih mreža selfi fotografijom sa ćerkama Atinom i Nikom.

Duško je decu odveo u svoje rodno selo Orlovat gde mu još uvek živi majka. On je pored Atine i Nike sa sobom poveo i dete njegove rođene sestre.

 

Foto: Printskrin Instagram/ duskotosic

 

 

Podsetimo, pevačica je danas na Instagramu objavila saopštenje u kome je navela da je njihovom braku došao kraj, kao i to da starateljstvo nad decom pripada njoj.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nas našom decom pripada meni, stoji u njenoj objavi. 

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša o "Zvezdama Granda"

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".