Crnogorsku glumicu Milenu Marić javnost je upoznala u seriji "Budva na pjenu od mora" u kojoj je tumačila lik Line Bošković, ljubavnice biznismena Sava Bačića kojeg je igrao Mima Karadžić.

Foto: Printskrin Jutjub/Pink.rs

 

 

Lina, manekenka iz Italije dolazi u Crnu Goru kako bi bila sa svojim ljubavnikom Savom, ali je na primorju očekuju mnogi izazovi i problemi kojima se nije nadala. 

Foto: Printskrin Jutjub/Pink.rs

 

 

Pored dosta intimnih scena sa Mimom Karadžićem, Milena Marić će ostati upamćena i po vrelim scenama iz kade sa poznatim šmekerom Draganom Bjelogrlićem.

Foto: Printskrin Jutjub/Pink.rs

 

 

Milena Marić je nakon serije uživala veliku popularnost, a glumačku karijeru je ubrzo napustila i posvetila se modi, te danas dizajnira haljine i druge odevne komade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @onlyonemici

Za razliku od junakinje koju tumači u seriji, glumica vodi potpuno miran i porodični život. Srećno je udata i ima dvoje dece - sina Nikšu i ćerku Krunu.

Fizički se nije puno promenila, a ljubitelji hit serije komentarišu kako i danas čvrsto drži "titulu" jedne od najlepših crnogorskih glumica.

Nedavno je pratiocima otkrila i da je otpočela sa snimanjem jedne serije, pa ćemo je uskoro ponovo gledati na malim ekranima.

Pogledajte kako ona sada izgleda:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @onlyonemici

 

BONUS GALERIJA: Iz albuma glumice Anite Mančić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".