Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović retko govori o svom ljubavnom životu. O njenim ljubavima pre Željka Ražnatovića Arkana ne zna se mnogo, ali se zato o fatalnoj i velikoj ljubavi sa čuvenim Arkanom i dalje priča. Nakon njegove smrti, Ceca se povukla iz medija i o njenom ljubavnom životu mogli smo samo da nagađamo. Međutim, vremenom su i pored pokušaja da ih sakrije, isplivale nove veze poznate pevačice.

Ovo je fatalna osmorka koja je uspela da osvoji Cecino srce.

1. Vladan Lukić

 Na početku karijere bila je u vezi sa bivšim fudbalerom i predsednikom Crvene zvezde Vladanom Lukićem. Lukić je bio Cecin prvi poznati dečko, međutim ta veza nije dugo trajala. On je svojevremeno izjavio da su se upoznali kada je on imao 18, a ona 15 godina i da je Ceca bila dečja igra.

Foto: printskrin jutjub/ RakickoProductionHD

 

 

2.Dejan Marjanović Šaban 

Sa Šabanom počinje njena sklonost ka žestokim momcima. Dok su bili zajedno često su bili gosti beogradskog kluba "Bojan Stupica", a Marjanović je u to vreme važio za nekrunisanog kralja Zvezdare. Izrešetan je 1994. godine u Bulevaru revolucije.

Foto: printskrin jutjub/ Mario Sekulic

 

 

3. Hajrudin Haro Samardžić

 Dok je živela u Švajcarskoj sa svojih 20 godina započela je strastvenu vezu sa Harom Samardžićem, estradnim menadžerom i fudbalerom. Sa njim je bila u vezi tri godine, a njihova romansa nije naišla na odobravanje javnosti zbog nacionalizma. Kasnije ju je optuživao da je zbog nje završio u logoru.

4. Željko Ražnatović Arkan

 Tokom boravka u Evropi, dok je prelistavala nemačko izdanje magazina Plejboj, Ceca je ugledala Arkanovu sliku. Tada je prema njenim rečima "ugledala najlepšeg muškarca na svetu". Arkan za vreme romanse sa Cecom još uvek bio oženjen Natalijom Martinović, a to mu je bio drugi brak. Pevačica je posle pet meseci zaprosila Željka. Verili su se 1995, a njihovo venčanje u medijima je nazivano "svadbom decenije". Ceca je sa njim dobila dvoje dece, Veljka i Anastasiju. Međutim, januara 2000. godine Arkan je ubijen.

Foto: D. Milovanović

 

 

5. Andrej Kujundžić

 Pevačica i reli vozač upoznali su se preko zajedničkih prijatelja a romansa je počela na snimanju njegove emisije "Top speed". Bili su zajedno tri meseca, da bi se nakon toga Kujundžić vratio supruzi Marini.

Foto: printskrin jutjub/ TOP SPEED TV

 

 

6. Vladimir Vuksanović

 Vlada i Ceca nikada nisu zvanično potvrdili da su u vezi, ali se šuškalo da su u romansi bili 2009. godine. Ona je stalno u medijima izjavljivala da su samo prijatelji.

Foto: Instagram printskrin/vladavuks/bekvalceva

 

7. Vladimir Cvetković 

Novosadski maneken je bio prvi dečko za koga je priznala da se zabavljaju i sa kim se pojavljivala u javnosti nakon ubistva Arkana. Ipak, ova romansa nije dugo trajala jer su Vlada i Ceca raskinuli nakon samo šest meseci veze.

Foto: Jutjub printskrin/Glossy.rs

 

8.  Bogdan Srejović 

Ugostitelj Bogdan Srejović i pevačica bili su zajedno godinu dana. Ova veza je počela malo pre nego što je vest stigla u medije, ali zbog učestalih zajedničkih pojavljivanja sa prijateljima po gradu i te kako je postala zapažena i brzo postala saznanje predstavnika sedme sile. Raskid nije bio buran, niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

Foto: Instagram printskrin/bogdansrejovic

 

Još slika Cece i njenih momaka mžete videti i na sledećoj objavi:

 

 

BONUS GALERIJA: Retko viđene slike sa Cecine i Arkanove svadbe

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".