Glumac Saša Joksimović iznenadio je sve promenom imidža.

Naime, Joksimović je odlučio da pređe u plavušane, pa je tako izlajhao kosu kako bi osvežio svoj izgled i sve to je pokazao na Instagramu gde je naveo kako sada razume žene što je sve oduševilo.

 

 

- Sad sve razumem, žene, blanš, blajh, preliv, sedi, čekaj, peče, lepota života!, napisao je Saša u okviru objave na pomenutoj mreži, a komentari su se samo nizali.

Na ovakvu promenu se glumac odlučio zbog uloge u novoj telenoveli.

Podsetimo, glumac Saša Joksimović nedavno je, obrativši se na društvenim mrežama, otkrio da je njegov sin žrtva vršnjačkog nasilja.

- Došlo je do incidenta u onom trenutku kada mu je jedan vršnjak, možda i mlađi od njega, pretio bokserom da će ga tući. Ja sam u jednom trenutku mislio da on mene možda laže, to je pubertet jer ima 13 godina itd... I ja mu kažem ajde da ga pronađemo, da vidim da li zaista se to desilo. I zbilja, mi smo otišli u park i tu je bio njegov otac, puno dece. Ja mu priđem i kažem mu: "Ćao, ajde daj mi taj bokser". On me gleda onako čudno i kaže: "Pa ne, ja sam se šalio...". I tu se sve to lepo završi, roditelji su bili tu i porazgovarali smo, i oni su rekli da se to neće ponoviti, da treba lepo da se druže, da je to veliki park, park za sve. Oni su obećali da će tako biti i to je prošlo,  kaže Joksimović, koji dodaje da se nakon nedelju dana situacija ponovila, ali je njegovog sina i drugare zaštitio čovek koji se u tom trenutku našao u parku.

BONUS VIDEO:

IMITACIJA: Ana Kokić kao Jelena Karleuša

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".