Nakon što su u domaćim medijima sina Lepe Brene, Viktora Živojinovića povezivali sa pevačicom Lenom Čolak i glumicom Milicom Tomašević, on je na Instagramu podelio fotografiju na kojoj se ljubi sa zanosnom brinetom.

Foto: Printskrin/Instagram/viktorernest

 

 

Sve su glasnija šuškanja da je nova devojka Viktora Živojinovića ni manje ni više nego bivša devojka političara Draška Stanivukovića, Kristina Beronja.

- Viktora su nedavno povezivali sa Kristinom, a sve je počelo kada su na društvene mreže okačili snimke iz kafane. Koliko znam njih dvoje se godinama poznaju i jako su dobri drugari, e sad, da li se između njih rodila ljubav, to ne mogu da kažem. Znam samo da se po komšiluku priča da se Brenin sin konačno skrasio i da je do ušiju zaljubljen u tu devojku, otkriva izvor za "Svet".

 

 

Izvor otkriva da nagađanja o tome da se nova snaja Breni ne dopada nisu tačna:

- Ona podržava svoje sinove i ne meša im se u izbor. Naravno iznese svoje mišljenje, kao i svaka majka, ali daleko od toga da određuje ko će sa kim da bude, kaže izvor.

Nova devojka Viktora Živojinovića Brenu i Bobu još nije upoznala, ali sudeći po tome, koliko je Viktor zaljubljen, samo je pitanje trenutka kada će se Brena sresti sa novom, potencijalnom snajom.

BONUS GALERIJA: Lepa Brena - koncerti

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".