Novinarku i voditeljku Natašu Miljković mnogi znaju kao nasmejanu ličnost, ali nedavno je u gostovanju kod koleginice Vesne Dedić priznala da je imala znatno teže detinjstvo nego što bi se iz toga moglo zaključiti. Ona se, naime, prisetila odrastanja uz majku i oca pa je podelila s javnošću da joj je majka nekada radila u zatvoru. Majka Nataše Miljković imala je taj zadatak tokom devedesetih godina, a očeva prezauzetost poslom uticala je dodatno na Natašino odrastanje.


- Mama mi je radila u zatvoru. Bila je socijalni radnik u bolnici, i onda je donosila užasno teške priče sa posla, a tata je radio u ‘Večernjim novostima’. Novinar je bio, i nije ga ni bilo kod kuće. On kad i dođe kući, ode i zatvori se u svoju sobu i čita novine. Ja sam jedinica, nemam ni brata ni sestru i moje odrastanje je bilo – živim sama sa sobom - ispričala je voditeljka i dodala kako je majka Nataše Miljković činila sve za porodicu.- To su bile devedesete. Bila sam drugi razred gimnazije, i rešim ja da krenem sa drugaricom u Tačku, Dom omladine. Ulaz u Tačku bio je pola marke, a moja majka u tom trenutku zarađuje dve marke, znači četvrtina plate za ulazak tamo. Ne znam kako smo se snalazili tih godina, ali kad odeš u Tačku, uopšte ti ne bude loše. Lepo je bilo, veselo. To su bili prvi izlasci - prisetila se Nataša.

Majka Nataše Miljković imala je mnogo čemu da nauči poznatu novinarku.- Naučila sam da su žene sposobnije da iznesu teška vremena. Da u njima jednostavno proradi taj nagon da prežive, tj. da sačuvaju život svog mladunčeta, koliko god da imaju godina. Mi smo tada opstajali zato što je moja majka odlazila svakog vikenda u Bugarsku, u Sofiju, u grad u kojem moj tata živi i radi kao dopisnik. Ona odlazi, ali ne kod njega, već da odatle ide vozom za Istanbul, na neku pijacu, i donosi robu koju šalje za Doboj mojoj tetki, koja to sve prodaje u butuku, i od toga smo mi živeli - ispričala je Nataša.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".