Prelepe ćerke naših poznatih ličnosti napravile su pravi pometnju na plažama kada su pokazale izvajana tela.

Ćerka Zdravka Čolića

Ćerka pevača Zdravka Čolića, Una Čolić vrlo je aktivna na društvenim mrežama, pogotovo na Instagramu. NJene fotografije izazivaju lavinu komentara, a čini se da ona uživa u svoj toj pažnji.

Naslednica muzičke legende, voli da se hvali luksuznim životom i redovno informiše pratioce na kojoj novoj destinaciji se nalazi. NJen profil na Instagramu prepun je fotografija sa putovanja, kao i iz noćnog provoda, a neretko su one provokativne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

Ćerka Mileta Kitića

Elena je ćerka proslavljenog folkera, koja se već duže vreme bavi muzikom. Svojim izazovnim fotografijama na Instagramu sve ostavlja bez teksta. Kako mnogobrojni fanovi smatraju, Elena je jedna od najatraktivnijih pevačica na estradnom nebu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elena (@elenakitic)

 

Ćerka Cece Ražnatović

Ćerka najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, od majke je nasledila lepotu, ali i raskošan talenat za pevanje.

 

 

Anastasija je veoma mlada, ali je već dostigla ogromnu popularnost, a njene pesme omiljene su među mlađim generacijama. Ipak, kada Tasa okači "vrelu" fotku u bikiniju, Instagram doslovno "izgori".

Ćerka Harisa DŽinovića

Ćerka proslavljenog pevača Harisa DŽinovića, Đina, veoma ja aktivna na društvenim mrežama iako njeni roditelji to baš i ne podržavaju. Đina pored slika u bikiniju redovno pokazuje svog dečka, fudbalera Andreja Đurića, ali i garderobu i novu vilu na Dedinju.

 

Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka

Helena Topalović, naslednica pevača Milana Topalovića Topalka redovno objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama. Ona je nedavno krunisala svoju vezu sa suprugom Dragomirom Aleksićem bivšim mužem voditeljke Jelene Dimitrijević. 

 

BONUS VIDEO:

Milica Todorović pokazala zanosnu figuru u bikiniju

 

 
 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".