Voditeljka Jovana Jeremić je tokom "Vikend jutra" istakla da je bila deo rijalitija pet godina, ali ne zato što je volela, već kako bi skrenula pažnju na to da intelektualci ne rade posao koji bi trebalo. 

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

 

I ovoga puta, Jovana je u jutarnjem programu ugostila nekoliko svojih kolega, te su se dotakli teme kako su ljudi bez znanja na visokim funkcijama kojih nisu dosledni.

U jednom trenutku, Jeremićeva je "zagrmela" u studiju, te je istakla da je njoj oduvek bilo mesto u informativnom programu, ali nije mogla da dođe do toga, pa je vodila rijaliti program.

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

 

- Ja sam uvek govorila da pravi novinari treba da budu na pravom mestu. Izginula sam pričajući. Ja sam zbog takvih novinarki koje nemaju pojma, pet godina vodila rijaliti. Ja koja sam fakultetski obrazovana, prosek 9,6 na Pravnom fakultetu. Ja sad sedim gde mi je mesto jer sam svoju stolicu zaradila radom i ne dam je više nikome - rekla je Jovana, pa dodala:

- Radila sam rijaliti kao intelektualac, da skrenem pažnju i progovorim. Zato što svi intelektualci ćute, zato nam je tako - rekla je voditeljka.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Jovane Jeremić - voditeljka koja u svakoj emisiji iznenadi gledaoce

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".