Žake iz “Porodičnog blaga“, koju je maestralno odglumila Biljana Nikolić, jedan je od najharizmatičnijih likova, a u spomenutoj seriji glumila je suprugu Tike Špica.

Foto: Jutjub printskrin/Kruševac PRESS

 

 

Posebno su upečatljivi njeni smešni dijalozi s Predragom Smiljkovićem, popularnim Tikom, a ono što nije mnogo obožavalaca serije znalo jeste da je par bio u ljubavnoj vezi i van snimanja. To je pre nekoliko godina potvrdio i sam glumac.

 

- Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u “Porodičnom blagu” - priznao je Smiljković.

Foto: Jutjub printskrin/nebojša ozimić

 

 

- Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan - rekao je nedavno čuveni Tika.

 

Ova serija prikazivala se, inače, od 1998. do 2002. godine i reprizirana je nekoliko puta, zbog čega iznova dobija nove obožavaoce.

Foto: V. Danilov

 

 

Biljana Nikolić je, inače, osim “Porodičnog blaga”, igrala još u seriji “Agencija za SiS”, a godinama je članica Kruševačkog pozorišta.

BONUS GALERIJA: Vidite slike sa snimanja serije "Gore - dole"

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".